GASTENBOEK

Welkom op het gastenboek van tg bARSt. We vinden het altijd super fijn de reacties van ons publiek te kunnen lezen na een voorstelling.
Je kan je reactie hier achterlaten door op onderstaande knop te klikken. We kijken er naar uit je tekstje te zien verschijnen!
Wil je wel graag iets schrijven maar liever niet openbaar? Klik dan op onze naam om ons een mailtje te sturen.
Dank je wel voor je bezoek aan onze voorstelling en heel graag tot gauw!

Veel groetjes,
Michรจle & Mattias

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
29 berichten.
Anoniem
Wat een voorstelling, wat een impact, wat een muzikale reis. Zo mooi, zo puur en zo gewoon. Schitterend!
Anoniem
Sterk en authentiek. Jullie hebben haar verhaal prachtig neergezet. Proficiat!
Anoniem
Wij vonden dit ongelooflijk sterk geacteerd, geweldig verwoord en hรฉรฉl moedig. Je verdient hiermee heel veel aandacht.
Anoniem
Wat een prachtige voorstelling. Een verhaal dat zo dicht bij je ligt zo sober en pakkend vertellen is niet velen gegeven. Het leven van iemand die psychisch lijdt en ondanks al het terug vechten het toch niet haalt, werd op een prachtige manier op de scรจne gezet. Door het verhaal te vertellen vanuit een vriendin, kregen we ook inkijk in wat dit doet met de naaste omgeving van de persoon. De Japanse percussie onderstreepte prachtig de gevoelens van pijn, frustratie, hoop en vertwijfeling. Heel, heel sterk! Een aanrader voor elke theaterliefhebben en voor al wie in contact komt met mensen in problemen.
Anoniem
Wat een kracht, wat een presentatie. Neen, gรฉรฉn theater maar rauwe werkelijkheid. Hoe jij dat hebt neergezet, daar heb ik gรฉรฉn woorden voor!!! Je kan op geen betere manier Emilyโ€™s strijd met het leven in beeld brengen. Ik hoop dat je beseft dat je met deze voorstelling de wereld een stuk menselijker gemaakt hebt en nog zult maken. Duizendmaal dank!
Anoniem
Bedankt voor deze dappere, dappere, moedige en lieve voorstelling. Ik was zo woest, zo verdrietig en ook vol van de gezamenlijke mensenliefdeโ€ฆ En ook de onmacht. Ik kende Emily niet maar heb haar vanavond gevoeld. Als theater dit mag zijn, dan komt alles goed. Merci.
Anoniem
Mijn vader en geweldig lief hebben de keuze gemaakt om uit het leven te stappen. De stormen van vedriet, pijn, boosheid, onmacht,โ€ฆ Hebben jullie met weinig woorden duidelijk verteld. Bedankt daarvoor! Het was kippenvel van begin tot het einde. Bedankt om dit te maken! Echt bedankt.
Anoniem
Ooh.. Oohโ€ฆ Zรณo mooi gebracht! Respect! Loslaten.. is op een andere manier vasthoudenโ€ฆ Ondanks ik al lang (32j) psychiatrisch verpleegkunde ben.. ben ik nu ook nog effe sprakeloos.. Zo herkenbaar, vanuit de verschillende hoeken. De combi van Michรจle en Grete: gewoon perfect! Het komt binnenโ€ฆ De communicatie met de trommels, de โ€œheartbeatโ€,โ€ฆ
Anoniem
Ik heb deze voorstelling ook al in de les gezien. Verpleegkunde 3e jaar. En dat was heel heftig. Maar ik MOEST en zou dit live zien!
Ik ben zo blij dat ik dit heb mogen meemaken! Bedankt. Je geeft mijn zware verdriet woorden waar ik troost in vind.
En dat doet pijn, maar ook deugd. Wat een performance! Muziek was ook prachtig. Bedankt!
Anoniem
Zo mooi gebracht, verwoord en getoond. Het was zo (pijnlijk) herkenbaar met momenten en beide perspectieven werden zo echt en authentiek gebracht. Knap gedaan!

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina\'s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.