GASTENBOEK

Welkom op het gastenboek van tg bARSt. We vinden het altijd super fijn de reacties van ons publiek te kunnen lezen na een voorstelling.
Je kan je reactie hier achterlaten door op onderstaande knop te klikken. We kijken er naar uit je tekstje te zien verschijnen!
Wil je wel graag iets schrijven maar liever niet openbaar? Klik dan op onze naam om ons een mailtje te sturen.
Dank je wel voor je bezoek aan onze voorstelling en heel graag tot gauw!

Veel groetjes,
Michรจle & Mattias

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
29 berichten.
Hilde
Beklijvende voorstelling. Knap wat Michรจle met haar 'vat vol emoties' gedaan heeft.
Laat me voor het eerst niet los ... zoals iemand mรฉt de problematiek, die ook niet meer is, me nooit meer loslaat, al is er nu rust.
Met de percussie een mooi geheel.
De moeite om helemaal vanuit Hoogstraten naar Damme te komen.
Ik zou het eeuwig zonde gevonden hebben ... om de voorstelling niet gezien te hebben.
KDB
Diep onder de indruk. Sterk, mooi, doorleefd. Zowel de getuigenis als de ondersteuning door de muziek voelden als zeer passend aan. Zeer knap gebracht en vormgegeven. De manier waarop jullie op mekaar inspeelden, de nabijheid, het aftasten, de emoties: chapeau!
Ik vind het enerzijds erg dat de zaal niet was uitverkocht -zou dit willen delen met iedereen- รฉn tegelijkertijd was het fijn dat we met een kleiner publiek waren. Het maakte alles meer intiem. Sereen.
Als hulpverlener ben ik jullie dankbaar om me inkijk te geven in aspecten die ik anders minder leer kennen.
Proficiat aan allen die betrokken zijn bij dit project.
BDB
Beste,
Ik heb enorm genoten van jullie voorstelling vrijdagavond "Emily such fun".
In een ideale wereld zou zelfbeschikking een vanzelfsprekendheid moeten zijn.
Jullie zijn erin geslaagd om op een niet-oordelende manier het thema onder de mensen te brengen.
Ik hoop dan ook dat velen komen kijken, zich laten inspireren en nadenken over de vele facetten die jullie brachten in dit verhaal. Mijn enige opmerking is jullie zin over "de ziel". Ik denk niet dat de ziel bestaat. Althans daar is geen afdoende wetenschappelijk bewijs voor. Het is uiteraard wel zo dat diegene die ons voorgingen blijven leven zolang ze in onze herinnering blijven, we erover praten, aan denken enz...Omdat jullie verhaal zo sterk aanleunt bij het "Vrij onderzoek/libre examen" vond ik dat ik jullie deze reflectie over de ziel mocht meegeven.
Maar voor de rest: een topwerk -toen ht voorbij was had ik de indruk dat er slechts 5 minuten waren verlopen. Het samenspel van woord en muziek was aangrijpend. Muziek werkt verheffend.
Dank om jullie energie te besteden aan dit onderwerp. Het is zo nodig in deze samenleving waar nog veel taboe heerst rondom dit thema. Gelukkig leven we 'nog' in een land waar dergelijke voorstellingen mogelijk zijn. Er zijn landen in de wereld waar dit verboden is of zelfs bestraft wordt...
Dank om met dit stuk mee de strijd aan te gaan op een verheffende manier.
Dank!!
Hendrik
Dankjewel voor dit moedig verhaal over een waarachtige vriendschap.
Loslaten blijft vasthouden.
Jessie
Zeer mooie voorstelling! Ik werk zelf in de jeugdzorg en het maakte me enorm kwaad dat we vandaag nog op dezelfde problemen botsen als jaren geleden! Eigenlijk moeten we gewoon luisteren en dit is wat jullie bereiken door dit toneelstuk, fantastisch!
Jolien
Wat een prachtig stuk. De metaforen, de vergelijkingen, beeldspraak, de taal, de muziek, de ademhalingen ... Alles gaf me rillingen. Michรจle, je deed iets. Deze voorstelling en jullie werk verdient veel meer dan wat ik in woorden kan omschrijven. Bedankt om dit te delen met publiek.
Wim Distelmans
Wat een straffe prestatie. Zonder woorden want zo treffend. Juist zonder รฉรฉn valse noot. Respect, diep.
Anoniem
Ik zie hรฉรฉl veel voorstellingen, heb in TAZ-jongerenjury gezeten, maar dit is een premiรจre waar ik de rest van mijn leven aan zal terugdenken. Wow! Diep respect. En wร t een ongelofelijke knappe symbiose met de percussionist! Zo mooi! Een dikke knuffel.
Anoniem
Wauw, dank je wel voor deze prachtige voorstelling! Langs de ene kant wilde ik muisstil elk woord, elk tromgeluid, elke ademhaling en elke pauze opnemen in alle cellen van mijn lichaam om het daarna nooit meer los te laten. Terwijl ik aan de andere kant op zoek was naar een ritssluiting op mijn huid van waaruit ik zo snel mogelijk kon ontsnappen. Zodat ik niet al het leed van opgeleefde zielen hoefde binnen te nemen, zodat ik kon weglopen van de realiteit die onze maatschappij drukkend neergooit op mensen die psychisch lijden. Ik wil diep, in mezelf kruipen, doorvoelen wat ik net beleefde en ik wil roepen, tieren, actie voeren en aan iedereen die het horen wil duidelijk maken dat het anders kan, anders moet.
Michรจle, je deed iets. Je raakt waar slechts enkelen bij kunnen. Deze voorstelling en jullie werk verdient veel meer dan wat ik in woorden kan omschrijven. Ik geef je een diepe buiging vanuit mijn hart naar het jouwe. Dank u, dank u, dank u voor het delen!
Anoniem
O, wat ben ik blij dat ik gisteren naar de voorstelling kwam!
Het is allemaal geslaagd: de locatie, de belichting, het decor dat al meteen een veelzeggend beeld schept, Michรจle die volkomen naturel op de scรจne staat en de rollercast aan gevoelens intens en โ€˜juistโ€™ kan overbrengen, de wonderbare interactie tussen het acteren en de percussie, hoe tekst en muziek een dans wordenโ€ฆ
Nog nooit heb ik muziek zoveel horen vertellen dat rechtstreeks binnenkwam.
Onderweg naar huis dacht ik: ik zou zo opnieuw willen gaan kijken.
Jullie hebben hier zo hard aan gewerkt en het resultaat is onvergetelijk. Ik hoop dat jullie met deze โ€˜missieโ€™ nog veel mensen bereiken.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina\'s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.