GASTENBOEK

Welkom op het gastenboek van tg bARSt. We vinden het altijd super fijn de reacties van ons publiek te kunnen lezen na een voorstelling.
Je kan je reactie hier achterlaten door op onderstaande knop te klikken. We kijken er naar uit je tekstje te zien verschijnen!
Wil je wel graag iets schrijven maar liever niet openbaar? Klik dan op onze naam om ons een mailtje te sturen.
Dank je wel voor je bezoek aan onze voorstelling en heel graag tot gauw!

Veel groetjes,
Michรจle & Mattias

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
26 berichten.
Hendrik
Dankjewel voor dit moedig verhaal over een waarachtige vriendschap.
Loslaten blijft vasthouden.
Jessie
Zeer mooie voorstelling! Ik werk zelf in de jeugdzorg en het maakte me enorm kwaad dat we vandaag nog op dezelfde problemen botsen als jaren geleden! Eigenlijk moeten we gewoon luisteren en dit is wat jullie bereiken door dit toneelstuk, fantastisch!
Jolien
Wat een prachtig stuk. De metaforen, de vergelijkingen, beeldspraak, de taal, de muziek, de ademhalingen ... Alles gaf me rillingen. Michรจle, je deed iets. Deze voorstelling en jullie werk verdient veel meer dan wat ik in woorden kan omschrijven. Bedankt om dit te delen met publiek.
Wim Distelmans
Wat een straffe prestatie. Zonder woorden want zo treffend. Juist zonder รฉรฉn valse noot. Respect, diep.
Anoniem
Ik zie hรฉรฉl veel voorstellingen, heb in TAZ-jongerenjury gezeten, maar dit is een premiรจre waar ik de rest van mijn leven aan zal terugdenken. Wow! Diep respect. En wร t een ongelofelijke knappe symbiose met de percussionist! Zo mooi! Een dikke knuffel.
Anoniem
Wauw, dank je wel voor deze prachtige voorstelling! Langs de ene kant wilde ik muisstil elk woord, elk tromgeluid, elke ademhaling en elke pauze opnemen in alle cellen van mijn lichaam om het daarna nooit meer los te laten. Terwijl ik aan de andere kant op zoek was naar een ritssluiting op mijn huid van waaruit ik zo snel mogelijk kon ontsnappen. Zodat ik niet al het leed van opgeleefde zielen hoefde binnen te nemen, zodat ik kon weglopen van de realiteit die onze maatschappij drukkend neergooit op mensen die psychisch lijden. Ik wil diep, in mezelf kruipen, doorvoelen wat ik net beleefde en ik wil roepen, tieren, actie voeren en aan iedereen die het horen wil duidelijk maken dat het anders kan, anders moet.
Michรจle, je deed iets. Je raakt waar slechts enkelen bij kunnen. Deze voorstelling en jullie werk verdient veel meer dan wat ik in woorden kan omschrijven. Ik geef je een diepe buiging vanuit mijn hart naar het jouwe. Dank u, dank u, dank u voor het delen!
Anoniem
O, wat ben ik blij dat ik gisteren naar de voorstelling kwam!
Het is allemaal geslaagd: de locatie, de belichting, het decor dat al meteen een veelzeggend beeld schept, Michรจle die volkomen naturel op de scรจne staat en de rollercast aan gevoelens intens en โ€˜juistโ€™ kan overbrengen, de wonderbare interactie tussen het acteren en de percussie, hoe tekst en muziek een dans wordenโ€ฆ
Nog nooit heb ik muziek zoveel horen vertellen dat rechtstreeks binnenkwam.
Onderweg naar huis dacht ik: ik zou zo opnieuw willen gaan kijken.
Jullie hebben hier zo hard aan gewerkt en het resultaat is onvergetelijk. Ik hoop dat jullie met deze โ€˜missieโ€™ nog veel mensen bereiken.
Anoniem
Wat een voorstelling, wat een impact, wat een muzikale reis. Zo mooi, zo puur en zo gewoon. Schitterend!
Anoniem
Sterk en authentiek. Jullie hebben haar verhaal prachtig neergezet. Proficiat!
Anoniem
Wij vonden dit ongelooflijk sterk geacteerd, geweldig verwoord en hรฉรฉl moedig. Je verdient hiermee heel veel aandacht.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina\'s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.